Het alles-in-één Audiomaatje voor blinden en slechtzienden

Het is gewoon mijn maatje.
Rita de Puit, Hengelo

Ooit las ik een advertentie over de Webbox en besloot deze via mijn zorgverzekering aan te vragen en gelukkig werd die ook vergoed. Eigenlijk kan ik niet meer zonder.

Ik gebruik hem nu alweer vier jaar. Ik ben een dame op leeftijd en slechtziend geworden door Macula Degeneratie. Laatst vroeg mijn buurvrouw wat de Webbox is. Daarover kan ik het volgende zeggen: Voor mij is dit het belangrijkste hulpmiddel om elke dag weer toegang te krijgen tot de informatie.

Ook om bij te blijven en niet van mijn omgeving te worden afgesloten. Dat geldt voor nieuws, mijn dagelijkse krant (De Telegraaf), de RTV-gids om de programma’s uit te zoeken die ik wil bekijken. En natuurlijk ‘s avonds voor de gesproken ondertiteling van de televisieprogramma’s waar ik naar kijk.
Voor mijn ontspanning beluister ik boeken en hoorspelen en ben ook geabonneerd op de Libelle, waar ik sinds mijn jeugd plezier aan beleef. Eigenlijk staat mijn Webbox altijd aan als ik thuis ben. Het is gewoon mijn maatje!