Het alles-in-één Audiomaatje voor blinden en slechtzienden

De Webbox is zeer eenvoudig in gebruik

Vijf knoppen met duidelijk voelbare symbolen en een gesproken menu: iedereen kan overweg met de Webbox!

Gebruiksgemak staat voorop

De Webbox werkt op elk televisietoestel en je hebt geen computervaardigheden nodig. De Webbox is voorzien van grote knoppen met voelbare symbolen waardoor hij eenvoudig en geheel op de tast en het gehoor te bedienen is. De lijst van mogelijkheden waaruit je kunt kiezen wordt uitgesproken en je hoeft enkel op ‘OK’ te drukken om je keuze te bevestigen. Ook ontvang je een overzichtelijke afstandsbediening. Hiermee kun je bijvoorbeeld de voorleessnelheid en de toonhoogte aanpassen. Daarnaast onthoudt het apparaat waar je gebleven bent in een boek, zodat je de volgende keer gelijk weer verder kunt luisteren.

Ook te verplaatsen

De Webbox is voorzien van aansluitingen voor een koptelefoon, een SD-kaart en een USB-stick. Je kunt je eigen collectie muziek of gesproken boeken door de Webbox laten afspelen. Het apparaat heeft een ingebouwde accu voor circa 10 uur speelduur. Hierdoor is hij gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen. Als je gebruik maakt van een 3G of 4G dongel met SIM-kaart dan kun je de Webbox zelfs meenemen op vakantie en onderweg gebruiken. Hij wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Bovendien kun je rekenen op telefonische ondersteuning als je vragen hebt.

Starten met de Webbox

De Webbox maakt verbinding met internet om de programma’s te ontvangen. Je hebt dus wel een internet aansluiting nodig, maar geen computer! Voor het gebruik van de Webbox kun je een basis-abonnement afsluiten voor €7,45 per maand. Er zijn ook extra abonnementen om het aanbod gesproken boeken, kranten en tijdschriften nog verder uit te breiden.

De Webbox wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar en wij verzorgen het aanvraagtraject. Je kunt de Webbox natuurlijk ook zelf aanschaffen.
De aanschafprijs bedraagt €640, en het basisabonnement bedraagt €7,45 per maand.

“De Webbox is makkelijk, snel en mobiel ” Lees verder