Het alles-in-één Audiomaatje voor blinden en slechtzienden

De scanner is een verbetering voor mijn eigenwaarde en zelfstandigheid
Mw. van Raam en dochter van Hulst

Enkele weken geleden hoorde mijn moeder het bericht dat er binnenkort een scanner op de markt kwam die kon worden gekoppeld aan haar Webbox3. Zij reageerde direct enthousiast. ‘Zou dat wat zijn?’ vroeg ze me. Na wat wikken en wegen besloot mijn moeder de scanner te bestellen.

Wat een uitkomst! En wat een verbetering voor haar eigenwaarde en zelfstandigheid. Niet hoeven te wachten op bezoek om te weten wat de post brengt. Zeker nu, in deze Corona tijden biedt dit een grote uitkomst. Als dochter handel ik veel post voor mijn moeder af maar dit bleef, vanwege de huidige situatie langer liggen.

Nu met de scanner, die makkelijk aan te sluiten was, weet mijn moeder wat er binnenkomt. Een extra toevoeging is dat er een document direct gemaild kan worden maar dat wilden ons nog niet lukken. Na een belletje met Solutions Radio was dit ook geregeld. Als mijn moeder kiest voor de optie ‘lezen en mailen’ ontvang ik haar gescande post. Vanuit huis lees ik de post die mijn moeder naar me doorstuurt. Al gauw ontving ik een enquête van haar met het verzoek die uit te printen en te verwerken. Geweldig is dit. Ook krantjes die binnen komen kan ze nu weer lezen. Echt een uitkomst.