Het alles-in-één Audiomaatje voor blinden en slechtzienden

Een must have om je wereld te vergroten.
Marc Oortman
lees verder>

Sinds een paar jaar heb ik een geweldige zwart/gele kameraad in huis die niet meer is weg te denken. De Webbox! Eén druk op de knop en mijn wereld verruimt zich in één ogenblik.

Wil ik naar het journaal, een actualiteitenprogramma op de publieke omroep of gewoon lekker naar Spoorloos of Memories kijken? Dankzij de mogelijkheid om de tv-ondertiteling door de Webbox uit te laten spreken, kan ik deze programma’s helemaal volgen. Geweldig toch?

En wat dacht je van de enorme keuze aan radiostations en themakanalen, die de Webbox biedt? Ik hoef niet meer te zoeken naar cd’s, die ik toch niet kan vinden, want muziekkeuze te over.

Ook als boekenwurm kan ik mijn hart ophalen. Even via mijn boekenplank naar een enorme lijst met diverse boeken en ik zet het boek dat ik wil gaan lezen erop of ik download het boek en neem het mee op een SD-kaartje voor onderweg. Ook al die leuke tijdschriften waarop ik geabonneerd ben, kan ik allemaal lezen op de Webbox.

Zelfs surfen op het internet is mogelijk. Gewoon met de afstandsbediening in de hand vanaf mijn luie stoel even het landelijke nieuws te volgen, maar ook om mijn huis-aan-huis-krantje te lezen. Zo weet ik ook wat er bij mij in de buurt gebeurt.

Wil ik op de hoogte blijven van het nieuws van het UWV, de Oogvereniging of als ik alvast een leuke vakantie wil uitzoeken bij Twintravel, schakel ik gewoon mijn grote vriend de Webbox in. Geen mens meer nodig, ik kan dit allemaal doen op het moment dat het mij uitkomt. Van niemand afhankelijk! Nee, de Webbox is niet meer weg te denken uit mijn huis. Mijn zwart/gele vriend is onmisbaar geworden en een must have om mijn wereld te vergroten.