De GObox: gesproken ondertiteling nu voor álle programma’s en meer!

Uitzending Gemist, RTL-XL, Netflix, Discovery Chanel, dvd’s. U kiest, de GObox spreekt het uit.

Tot zo’n 5 jaar geleden keek iedereen nog naar tv-programma’s op het moment van uitzenden. Dat is tegenwoordig wel anders. Een groeiend aantal kijkers kijkt achteraf naar programma’s op een moment dat het beter uitkomt. Dat kan via diensten zoals Uitzending Gemist, NPO Start, RTL-XL of SBS Gemist. Ook on demand kijken van films en series, die worden aangeboden door partijen zoals Netflix of HBO, wint snel aan populariteit. Duidelijk is wel dat het aantal mogelijkheden om op een ander moment te kijken snel toeneemt.

Goed nieuws

Zoals u wellicht weet, verzorgt Solutions Radio al jaren gesproken ondertiteling via de Webbox. Dit gaat om ondertiteling op het moment van uitzenden. Voor de gebruiker van de huidige Webbox en Gesproken Ondertitel App verandert er niets, maar als u gebruik wilt maken van on demand kijken is er voor u groot nieuws. Tijdens de ZieZo beurs introduceert Solutions Radio een oplossing, waarbij ook de achteraf bekeken programma’s van gesproken ondertiteling worden voorzien: de GObox. Het kastje wordt tussen de tv en de ontvanger van bijvoorbeeld KPN, Ziggo of de dvd-speler geplaatst, aangesloten via de HDMI-aansluiting. Het apparaatje zorgt ervoor dat de ondertiteling kan worden voorgelezen op het door u gewenste moment. De GObox is compact en kan gebruik maken van de luidspreker van de televisie, de Webbox of een draadloze koptelefoon.

Uitvoeringen

De GObox kent twee uitvoeringen: een uitbreiding van de Webbox of een stand alone uitvoering, waarbij zelfs geen internetaansluiting nodig is. Beide varianten hebben als groot voordeel dat de gesproken ondertiteling meezapt met de tv. Een extra afstandsbediening is daarom niet nodig en ook zenders zoals Discovery Chanel en National Geographic, die voorheen niet voorzien konden worden van gesproken ondertiteling, zijn nu wel te volgen.

Klik hier voor de flyer product vergelijking 

Klik hier voor de GOBox informatie folder